Neobavezno baci sporadičan pogled. Hvala.

Stavovi i mišljenja iznešeni u tekstovima su isključivo subjektivni zaključci autora i kao takvi nemaju nikakvu pravnu težinu. Svi putopisi su protkani ličnom notom i predstavljaju presek onoga što je autor lično doživeo na putovanjima bez namere za vređanje, omalažavanje, diskriminaciju ili segragaciju po bilo kojoj osnovi.

Cilj ovog bloga jeste prvenstveno da podelim svoja iskustva sa širim masama i individuama. Iskustvo u ovom slučaju podrazumeva lično skovane putopise, amaterske slike i snimke.

Inače pobornik sam individualnog putovanja potpuno u sopstvenoj režiji bez uplitanja agencija, posrednika i spletkaroša raznih vrsta. 🙂 Elem, u tome jeste i razlika između putnika i turiste. Putnik je individua koja na marginama svojih putničkih planova ima od drugih određene uske granice, ili u narodu poznatiji: stedentski budžet. Ko nije uživao putovanja na studentskom budžetu i povremen šamare istog, nije svestan koje to „zadovoljstvo“ predstavlja.

S druge strane, klasičan turista ode do najbliže agencije, pljune keš i uplati unapred do detalja razrađeno putovanje, bez improvizacija. Opcija je da se digne i kredit.

Dakle, razlika je očigledna.

Moji putopisi su rezultat dva hobija – putovanja i pisanja. Nadam se da uživate u istim i da imate razumevanje za vreme, napor i elan prilikom pisanja istih.

Kopiranje,citiranje ili umnožavanje nije dozvoljeno bez saglasnosti autora, koji će rado izaći u susret dobrim ljudima. 🙂

MSc. Dušan Mladenović

Za kontakt s autorom, koristite dole navedenu formu.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s